Bence Galatasaraylılık din gibi mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım... METİN OKTAY

24.05.2010

SEMİH'İ İSTEMİYORUZ!!!


Eski bir Yürüyedur bestesi aklıma geldi;

Bu takım bize her türlü yeter
Yapmasak da olur transfer
Haldun Üstünel sesimize kulak ver
Semihinden başlatma yeter
Semihinden başlatma yeter

Hayatımızın her noktasında Galatasaraylı olmanın verdiği dik ve kararlı duruşu sergileyen bizler, Galatasaray prensiplerinin ne koşulda olursa olsun bozulmamasını isteriz. Futbol hayatının her döneminde Galatasaraylılara karşı agresif ve aşağılayıcı tavırlar sergilemiş herhangi bir sporcuyu, bu forma altında görmeye tahammülümüz yoktur. Bu yüzden Semih değil, Messi bile olsa bu tip bir transferi biz karşı çıkıyoruz, Galatasaray'a yakıştırmıyoruz!!!

6 yorum:

Drama Queen dedi ki...

Her fırsatta Fenerbahçeli olduğunu dile getirmiş bir adamın Galatasaray'da ne işi var; ne yani onların alt yapısından yetişme bir oyuncuyu alarak Emre'nin intikamını mı alıcaz.. Hepsini geçtim sezonun ikinci yarısını kulübede geçirmiş bir adam Galatasaray'a ne katacak? Saçma bir çaba bu adam için harcanan..

Adsız dedi ki...

Verdiği demeçler olsun, yaptığı hareketler olsun Galatasaray'a hiç yakıştıramadığım futbolcu Semih. Ne kadar faydalı olur şüpheli zaten. Ayrıca, Kewell'ı yaşlı, verimsiz, çok para istiyor diye gönderen yönetim Semih'i mi getircek? Yuh derim eğer olursa.

Bu arada;

http://jaimelesport.blogspot.com

beklerim... :))

mischa dedi ki...

Takipteyim:)

julien sorel dedi ki...

eksik olsun istemez...

Adsız dedi ki...

Semih'i isteyecek kadar miğdesizleşmiş olan sözde Galatasaray taraftarlarının bir an önce Galatasaraylılıktan istifa etmesi şarttır. Hiç mi Galatasaray tarihi okumamış bu transfer manyakları ona şaşıyorum. 11 altyapı oyuncusuyla çıkalım daha iyi. Neyse ki başkan tepkimizi anladı da Semih kelamını fazla uzatmadı.Adnan Sezgin çok istiyorsa gitsin telrar İstanbuspor'un başına geçip Semih'i oraya alsın.

kutay dedi ki...

katılıyorum.. umarım transfer dönemi yalanı olarak kalır bu haber.. gerçekleştiği an çok fazla sorgulamalar yaşarım..