Bence Galatasaraylılık din gibi mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım... METİN OKTAY

28.05.2010

Lösemi Hastası Kardeşimiz İçin Acil Kan İhtiyacı

Tribünden bir kardeşimizin 18 yaşındaki kardeşi için;

Arkadaşlar merhaba,

18 yaşındaki kardeşime akut lösemi teşhisi konmuştur. Maalesef ki İstanbul'da onkoloji servisi bulunan hastanelerin hiçbirisinde boş yatak olmadığı için yatışını sağlayamadık şuan için. 1-2 gün içerisinde bu büyük problemi ortadan kaldırmak için çaba sarfedeceğiz.

Trombosit düşüklüğü sebebiyle el ve ayaklarında morarmalar başlamış durumda. Her ne kadar yatırabileceğimiz hastane bulamamış olsak da, sıklıkla trombosit ve taze kan nakline ihtiyaç duyacağı söylendi doktorlar tarafından.

Kardeşimin kan grubu a rh(+) pozitif olup, kan ve trombosit takviyesi için aynı kan grubuna ihtiyacımız bulunmaktadır. Asıl zorluğumuz, bir vericiden bir daha 3 ay sonra kan alınabilmektedir. Bu durumda sadece biz yakınlarının yeterli olmayacağı anlaşılmaktadır. Bunun için acil durumlarda arayabileceğimiz bir gönüllü kan donör listesi oluşturmaya çalışıyoruz.

Hangi hastanede yatacağı şuan için belli olmadığından, hastane belli olduktan sonra gönüllü olacak arkadaşlarımızın ilgili hastaneye ulaşımı tamamen tarafımdan karşılanacaktır. Aranan özelliklere uygun gönüllü arkadaşlarım aşağıdaki irtibat bilgilerini kullanarak isimlerini yazdırabilir ya da direkt bana da ulaşabilirler.

Allah rızası için yardımlarınızı bekliyor, ilginiz ve hassasiyetiniz için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Saygılarımla,

Yunus

İrtibat Bilgileri: Yunus Dinç cep: 0538 891 49 49 mail: yunus_dinc@colpal.com
Donör listesi oluşturan arkadaşımız : Murat Çolak cep: 0535 392 01 10 mail: murat_colak@colpal.com





Hiç yorum yok: