Bence Galatasaraylılık din gibi mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım... METİN OKTAY

17.06.2009

LÖSEV İle El Eleyiz

Galatasaray Store'da yaklaşık 20 gün önce başlatılan LÖSEV ürünlerinin satışı devam ediyor. 5 farklı ürün var. Rozet, kemik yastık, kız ve erkek bebekler ve gülen yastık. Projenin bence en güzel yanı, bu ürünlerin tamamen lösemili çocuklarımızın annelerinin ellerinde yapılması. Galatasaray Store bunları sadece bizlerle buluşturuyor, yani hiçbir kar amacı yok. Amaç sadece lösemili çocuklarımıza bir nebze olsun faydamızın dokunması. Şimdiye kadar yapılmış sosyal sorumluluk projelerinin en güzeli bu. Böyle bir projeyi gerçekleştiren bir camianın parçası olmak da ayrıca gurur veriyor.

Bu arada belirtmeden geçmiyim; Store büyük bir değişim içinde, eleştirdiğimiz birçok konu değişiyor. Ürün çeşidi ve kalite artıyor, fiyatlar makul düzeylere inmeye başlamış. Özellikle de yeni sezon ürünleri çok beğendim. Son zamanlarda gitmeyenlere en yakın Galatasaray Store'a gitmelerini öneriyorum.

1 yorum:

Özgür Şeker dedi ki...

gir kardeşim git daha bugün gittim aldım bir kaç parça sahiden normal yaşamımızda giyebileceğimiz şeyler yapılıyor artık.