Bence Galatasaraylılık din gibi mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım... METİN OKTAY

30.06.2009

1 Temmuz


1 Temmuz Çarşamba. Ak ile kara. Sözleşmesi sona erecek futbolcuların resmi olarak imza atabilme yetkisine sahip olacağı ilk gün. Yabancı transferi döneminin Galatasaray için resmen başlayacağı ilk gün. Babel, Owen, Rosicky, Biglia, Giovanni Dos Santos, Senderos, Cacares. İçlerinde 01 Temmuz itibariyle serbest kalan da var bonservisi olan da. Tercihler bonservissizlerden yana olduğu için 01 Temmuz bonservisli transfer adaylarımız için de önemli. Zira, bonservissiz olanlarla anlaşamazsak kimlere bonservis ödeyeceğimiz de yine aynı zamanda belli olacak.
Takımın başında tüm dünyanın gıpta ettiği, belki de futbol tarihinde gelmiş geçmiş en “takım” olan takımın kurucularından Rijkaard’ın olması, Aslantepe’nin tanıtımları ve oluşturduğu kulüp vizyonu, Neeskens ve Pujol’un altyapıyı&üstyapıyı yapılandırıyor olmaları, Haldun Üstünel’in karakteri.. İlk defa yabancı transferinde elimiz bu kadar güçlü. Türkiye’de bir takıma kaliteli bir yabancı gelecekse tercihinin biz olması kadar mantıklı bir şey yok. Bekliyoruz Galatasaray.

by YSAL

4 yorum:

Özgür Şeker dedi ki...

Owen dışında o yazanların hepsi gelebilir.


+D.Vassel Ankaragücüyle imzalıyormuş bugün geldi gelecek diyorlar.Hâlâ inanamıyorum.

Yiğit dedi ki...

Owen, şu anda mevcut olan transferlerin kamuflajı diye düşünüyorum. Gündemi ismi ile yeterince dolduracağı için yarına kadar yönetime hareket alanı yaratacaktır.

mischa dedi ki...

Bir de ortaya Govou lafları çıktı. Zaman azalıyor. Artık bişeyler olmalı.

Özgür Şeker dedi ki...

Şuanda kimi yazarlarsa atlıyor taraftar çünkü şu transfer döneminde diğer takımlar oyuncu alırken ronaldinhoyu bile yazsalar inanıcak şekilde gaza geldi taraftar.