Bence Galatasaraylılık din gibi mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım... METİN OKTAY

27.06.2009

Cassio Lincoln

“Sen kendini ne zannediyorsun?” demek isterim ilk gördüğümde. İkinci sözüm de “Tanrı’nın kafası çok karışk herhalde, devamlı olmanı istediği yer değişiyor” olurdu.

Galatasaray futbolcusundan nefret etmenin nasıl bir his olduğunu bugüne kadar hiç düşünmemiştim, düşünmem de gerekmemişti; sayende hissettim. Sen ne kadar karaktersiz bir adamsın. Herkese mavi boncuk dağıtmaktan başka bir işin var mı acaba? Sen ne saygısız bir adamsın. Bütün arkadaşların, aynı arma peşinde koştukların işine saygı gösterirken sen nerdesin? Sen ne yüzsüz bir adamsın. Nasıl her geciktiğin kampa gelişinde “özel sorunlarım vardı, bu sene farklı olacak” diyebiliyorsun? Sen ne görgüsüz bir adamsın. Takımda en çok parayı alan oyuncu olmana rağmen en az çalışan oyuncusun. Cassio, ben senin gibi bir adam etrafımda olsa onunla diyaloğumu keserim, altımda çalışsa üstüne para verir gönderiririm. Sen Galatasaray tarihindeki en rezil oyuncuların başında geleceksin.

by YSAL

1 yorum:

Doruk dedi ki...

Dutbolcunun zaman içinde nasıl 'sevilmeyen adam' olabileceğinin hikayesi, cassio lincoln.