Bence Galatasaraylılık din gibi mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım... METİN OKTAY

16.03.2010

Esirgemeden - GSK Öncülüğünde

Kulübümüz öncülüğünde, ülkemizin önde gelen sanatçılarının desteğiyle Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki engelli çocuklar yararına bir proje hayata geçiriliyor. Projenin adı Esirgemeden. Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nilüfer ve Emel Sayın gibi dev isimlerin bir araya geldiği bir album çıkartılıyor. Ve bu dev projenin arkasında Galatasaray Spor Kulübü var. Ne olduğunu okuyunca, görüntüleri izleyince müthiş bir gurur ve mutluluk hissettim. Sessiz sedasız bu kadar önemli bir projeyi hayata getiren yönetimimizi tebrik ediyorum. Bu tip organizasyonlarda "Galatasaray" adını görünce gerçekten gururlanıyor insan.


Sosyal içerikli mesaj süsü verilerek, ota boka pankart yapıp kendi reklamlarını yapmaya çalışan taraftar gruplarının haberlerinin gün aşırı yer aldığı gazeteler ve internet sitelerinde, bu projeyle ilgili ufak bir haberin bile yer almaması şaşırtmıyor insanı. Bu yüzden en doğru haberi yine resmi sitemizden alabilirsiniz.
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/6450.php

Buradan da ufak bir özet izleyebilirsiniz. Özellikle Engelsiz Aslanlar söylerken duygulanmamak elde değil.
http://gelgidersin.blogspot.com/2010/03/esirgemeden.html

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben almanyadan sevgi, gercekten cok guzel bir blog, eger twitter veya facebook sayfasi varsa hemen
ekliycegim.