Bence Galatasaraylılık din gibi mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım... METİN OKTAY

22.02.2010

Kim Bağırmışsa Ona Gitsin



Bütün akşam çıtları çıkmadı, nerdeydiler kendileri acaba? Nasıl bir acıları varsa, bir tek Ali Sami Yen'e küfür ederlerken çıktı sesleri. Acı da bir yere kadar, ölmüş bir insana 2. defa küfür etmenin insanlıkla uzaktan yakından alakası var mı bilmiyorum. Hem de birçoğunun ilk yarıda yaptıklarının çok ayıp olduğunu 100 defa kabul etmelerine rağmen. İşte meşhur "Beşiktaşlılık Duruşu" bu. Yüzünüze tükürsek boşa gider, en iyisi her zaman yaptığımızı yapıp sikimize takmamak sizi. Eyvallah, artık onu da beceremiyorsunuz ama mastürbasyona devam...

16.02.2010

Gel Perşembe Gel


Kıpırdanmalar başladı. Bu 2 gün zor geçer. Geliyoruz Pateticos, Madrid'e çıkarma yapacağız...

9.02.2010

Kupa'dan Daha Fazlası İçin

Yarın çıkacağımız kupa maçı, aslında bir turdan çok daha fazla getirileri ve götürüleri olabilecek bir maç. Elenirsek, kayıp turdan ve kupadan çok daha fazlası olabilir. Moralsiz, kazanmayı unutmuş bir Galatasaray'ın geçen sezonun Şubat ayını hatırlatmaması için dualara kalabilir işimiz. İyi bir oyunla kazanırsak, kupada yola devam etmenin dışında, kendimize güvenimizi kazanmış bir şekilde Madrid maçını bekleyeceğiz.

Bir de bunların yanında işin taraftar boyutu var. Bu maçta çok gerileceğimiz kesin. Eğer erken gol bulamazsak Ömer en az 10 dakika çalacak yine maçtan eminim. Zaten her Galatasaray maçında takımını kasap gibi oynatan bir teknik direktör bozuntusu ve onun tetikçileri olacak karşımızda. Bir de üstüne Bünyamin. Bizi hasta edecek tüm unsurlar olacak. Vakti olanların maça erken girmesi ve daha maç başlamadan protestoya ve baskıya başlaması gerekiyor bence. Tabi bunu yaparken dikkatli olmalıyız. Biz protestoyu hep küfür olarak algılıyoruz. Ama bunun başka yolları da var. Olabildiğince hakemi ve rakibi baskı altına almalıyız. Aksi halde gol bulmakta da gecikirsek, çok gerilebiliriz. Kaybımız turdan çok daha fazlası olabilir. Dikkatli olalım, Sami Yen'i hissettirelim. Sami Yen'i tepelerine yıkalım Antalya'nın. Anlamayanlara zorla öğretelim "efendi" olmayı.

5.02.2010

İnsan mısınız?

Her maç sonrası idman raporunda 3 oyuncu darbeye bağlı sakatlık haberi okuyoruz. Bu artık alenen yapılıyor ve ses çıkmıyor. İnsan diyemiyorum bile, bunu yapan da aynı biçtikleri futbolcular gibi hayatlarını futboldan kazanıyorlar işin en acı tarafı. Bunları bilerek yapanın da, görüp de görmemezlikten gelenin de yakaları sakatlıktan kurtulmasın. Daha ne diyim. En ağır küfürleri de söylesem, en ağır bedduaları da etsem biliyorum anlamaz bu kahpeler. Bu sahnelere izin verenler evlerinde rahat uyuyor mu merak ediyorum.